28 september 2022 | Over ons

Anne-Marie van Dalen nieuw commercieel manager Enven

ROTTERDAM, 28 september 2022 – Met de komst van commercieel talent Anne-Marie van Dalen (T-Mobile) zet Enven een flinke stap in het realiseren van de groeiambities.

In september 2022 is Anne-Marie van Dalen officieel aan de slag gegaan als commercieel manager bij energieadviseur Enven. Van Dalen werkte de afgelopen 12 jaar als corporate accountmanager in de communicatiebranche bij T-Mobile en Image Building. Bij Enven wordt Anne-Marie van Dalen verantwoordelijk voor de commerciële bedrijfsvoering, het onderhouden van klantrelaties, het ontwikkelen van groeistrategieën en het zorgen voor een sterke positionering van het dienstenaanbod.

Chris Baars, algemeen directeur Enven: “Met Anne-Marie als aanwinst wordt onze commerciële ploeg versterkt met een communicatief sterke aanvoerder met jarenlange ervaring in het begrijpen en oplossen van zakelijke behoeften van klanten in zowel het MKB als het grootzakelijk segment.”

Anne-Marie van Dalen kijkt met veel enthousiasme uit naar haar nieuwe functie: “Mijn nieuwe rol als commercieel manager bij Enven is een mooie uitdaging. Het is erg leuk om weer binnen een snelgroeiend bedrijf met grote ambities te gaan werken. Ik heb erg veel zin om de groene boodschap van Enven te verspreiden door heel het land.”

Nederland helpen besparen op de energiekosten

Voor Enven komt de extra versterking op de commerciële flank op een goed moment. De Nederlandse energiemarkt ondergaat een ongekende periode van stijgende prijzen als gevolg van torenhoge inflatie en macro-economische ontwikkelingen. Verduurzamen (en dat kunnen bewijzen met een energielabel) is meestal de enige oplossing om structureel de energielasten te verlagen. Zowel vastgoedbeheerders en particulieren hebben echter te maken lange wachttijden en hoge kosten. 

Onnodig, vindt Anne-Marie van Dalen: “Bij Enven bieden we de snelste doorlooptijd van Nederland bij het aanvragen van verduurzamingsadvies en energielabels. Enven gaat Nederlandse huishoudens en vastgoedbeheerders helpen besparen op de energiekosten. Dat is onze missie.”

Enven is een onderscheidend adviesbureau binnen de vastgoedbranche, met ruime ervaring in verduurzaming en energieadvies. In de afgelopen jaren is Enven uitgegroeid tot landelijk specialist voor zowel particulieren als institutionele klanten, zoals gemeenten,  vastgoedbeheerders en bouwbedrijven. Enven werkt enkel met gecertificeerde adviseurs en leidt deze op binnen een eigen interne academy.

Vergelijkbare blogs

Met ons meegroeien

Met ons meegroeien

Verschillende interne EP (EnergiePrestatie) trainingen en de focus op kennis en ambitie dragen bij aan een snelle groei van Enven.

Lees meer