24 mei 2022 | Over ons

Energielabel en verduurzamingsadvies in Tilburg

Vorige week is het nieuwe kantoor van Enven in Tilburg feestelijk geopend. Met trots en positieve (duurzame) energie kijken wij uit naar een fijne samenwerking met nieuwe klanten, partners en adviseurs in de regio. 

Als onderscheidend, bouwtechnisch adviesbureau dat gecertificeerd is voor het leveren van energielabels en verduurzamingsadvies staan wij in de voorhoede van de energietransitie. De keuze om de aanwezigheid van Enven te vergroten in de regio Brabant was dan ook het gevolg van de snelle groei dat Enven de afgelopen jaren heeft ondergaan.

Waarom heb je een energielabel nodig?

Enven heeft als doel Nederland te helpen verduurzamen, zodat we met zijn alleen de klimaatdoelen van 49% minder CO2-uitstoot in 2030 en 95% minder CO2-uitstoot in 2050 kunnen behalen. Energielabels spelen daarbij een belangrijke rol omdat ze de voortgang meetbaar en inzichtelijk maken. Daardoor is de vraag naar energielabels en advies in de afgelopen jaren enorm gestegen.

Korting op energielabels en advies

Klanten van Enven hebben de keuze om direct een energielabel aan te vragen of eerst te beginnen met een verduurzamingsadvies waarin duidelijk wordt aangegeven wat gedaan kan worden om het pand te verduurzamen. Na het doorvoeren van de optimalisaties die uit het verduurzamingsadvies voortkomen kan de energielabel met korting opgevraagd worden.

Expertise in de buurt

Chris Baars, directeur Enven: β€œDe opening van het kantoor in Tilburg is een belangrijke stap voor onze doelstelling om binnen een jaar landelijk dekkend te zijn, zonder onze adviseurs kilometers te laten rijden. De volgende stap is een kantoor in noord-oost Nederland.”

Denk jij aan het verduurzamen van je woning of bedrijfspand? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom snel langs op de Spoorlaan 350 in Tilburg. De koffie staat klaar!

Ik wil contact opnemen

Vergelijkbare blogs

Met ons meegroeien

Met ons meegroeien

Verschillende interne EP (EnergiePrestatie) trainingen en de focus op kennis en ambitie dragen bij aan een snelle groei van Enven.

Lees meer