14 augustus 2022 | Over ons

Enven levert energielabels voor nieuwbouwproject KOERS Groep

ROTTERDAM, 14 juli 2022 – Energieadviesbureau Enven gaat in opdracht van KOERS Groep het duurzame wooncomplex HENRI in de gemeente Steenbergen voorzien van energielabels voor 22 duurzame en betaalbare nieuwbouwwoningen.

Duurzame, betaalbare woningen

In Steenbergen realiseert KOERS Groep een wooncomplex van 22 betaalbare huurwoningen, appartementen en studios, bedoeld voor jonge mensen die op zichzelf willen wonen. De woningen worden extra betaalbaar dankzij het feit dat ze bijna energieneutraal zijn, waardoor bewoners kunnen rekenen op een lage energierekening. Voor de nodige energielabels en verduurzamingsadvies rondom dit project is Koers Groep een samenwerkingsverband aangegaan met energieadviesbureau Enven. 

Alex van der Avoort, eigenaar Enven: “Het modulair woonconcept van KOERS past bij de missie van Enven om een positieve bijdrage te leveren aan duurzaam wonen. Het is ons streven om maatschappelijk verantwoorde ondernemingen als KOERS Groep van alle technische ondersteuning en expertise te voorzien op het gebied van energielabels en verduurzamingsadvies.”

KOERS Groep is bij Enven aangesloten als zakelijke partner. Sinds de introductie van een eigen partnerprogramma en de recente lancering van de Enven partner portal is de belangstelling naar de diensten van Enven enorm gestegen. Alex van der Avoort: “We merken dat projectontwikkelaars en woningcorporaties behoefte hebben aan de combinatie kwaliteit en snelheid. Onze partners hebben nooit te maken met wachttijden bij metingen en krijgen altijd korting op verduurzamingsadvies.”

Ook partner worden?

Projectontwikkelaars die zich willen aansluiten bij Enven kunnen dat eenvoudig regelen door een bezoek te brengen aan de hiervoor speciaal ingerichte pagina. Hier staat alle informatie over voordelen van een samenwerkingsverband met Enven.

Aanmelden als zakelijke partner bij Enven? Meld je hieronder aan.

Word partner van Enven

Vergelijkbare blogs

Met ons meegroeien

Met ons meegroeien

Verschillende interne EP (EnergiePrestatie) trainingen en de focus op kennis en ambitie dragen bij aan een snelle groei van Enven.

Lees meer