26 juni 2023 | Over ons

Stad & Land NVM-makelaars kiest Enven voor energielabels

ROTTERDAM, 20 juni 2022 – Gerenommeerd makelaarskantoor Stad & Land NVM-Makelaars gaat een exclusieve samenwerking aan met energieadviesbureau Enven voor het aanvragen van energielabels en verduurzamingsadvies. De recent aangekondigde samenwerking leidt tot kortere wachttijden, lagere kosten en verbeterde bedrijfsresultaten.

Sneller een energielabel, hogere opbrengsten 

De Nederlandse vastgoedsector verduurzaamt in rap tempo en is op koers om in 2023 en 2030 volledig te voldoen aan de nieuwe duurzaamheidseisen. In relatief korte tijd moet een groot aantal panden voldoen aan de nieuwe voorschriften, terwijl er in Nederland een beperkt aantal gecertificeerde leveranciers zijn van professioneel verduurzamingsadvies en energielabels. Dit is dan ook de reden waarom de aangekondigde partnerschap tussen Enven en Stad & Land NVM-Makelaars een logische stap is. 

Rob Puper, beëdigd makelaar/taxateur en vennoot Stad & Land NVM Makelaars: “Het bezitten van de juiste energielabel is verplicht bij het adverteren van vastgoed. De samenwerking met Enven stelt ons in staat om sneller en tegen aanzienlijk lagere kosten energielabels en verduurzamingsadvies te verkrijgen. Het resultaat is een kortere doorlooptijd van het aanbod en een hogere opbrengst voor onze klanten.”

Alex van der Avoort, eigenaar Enven, is heel enthousiast over de nieuwe samenwerking met Stad & Land NVM-Makelaars: “Het is prachtig dat we samen met een gerenommeerd kantoor als Stad & Land kunnen bouwen aan een duurzamer Nederland.”

Enven partnerportal

Stad & Land is als partner van Enven een van de allereerste bedrijven die gebruik maakt van de nieuwe Enven partnerportal. Via de self-service omgeving van Enven kunnen makelaars, taxateurs en/of vastgoedbeheerders gemakkelijk een energielabel (laten) aanvragen en inzicht krijgen in de status van lopende aanvragen en/of vergoedingen. Vastgoedbedrijven die interesse hebben in een partnerschap met Enven kunnen zich vrijblijvend aanmelden via de partnerpagina op de website van Enven.

Ook partner worden van Enven? Meld je hieronder aan.

Word partner van Enven

Over Stad & Land NVM-Makelaars

Al ruim 55 jaar levert Stad & Land NVM-Makelaars kwalitatief hoogwaardige diensten in onroerende zaken zoals de verkoop, aankoop, verhuur & taxatie van woningen, appartementen en zakelijk vastgoed in Groot-Rotterdam en de Drechtsteden. Belangrijk hierbij zijn de nadruk op persoonlijke betrokkenheid en het behalen van een zo hoog mogelijk resultaat in alle prijsklassen. Tevens heeft Stad & Land als enige kantoor in Zuid-Holland het verhuurveilig keurmerk.

Over Enven

Enven is een onderscheidend adviesbureau binnen de vastgoedbranche, met ruime ervaring in verduurzaming en energieadvies. In de afgelopen jaren is Enven uitgegroeid tot landelijk specialist voor zowel particulieren als institutionele klanten, zoals bijvoorbeeld gemeenten,  vastgoedbeheerders en bouwbedrijven. Enven werkt enkel met gecertificeerde adviseurs en leidt deze op binnen een eigen interne academy.

Vergelijkbare blogs

Met ons meegroeien

Met ons meegroeien

Verschillende interne EP (EnergiePrestatie) trainingen en de focus op kennis en ambitie dragen bij aan een snelle groei van Enven.

Lees meer