Wij helpen je jouw woning te verduurzamen

Energielabel, verduurzamingsadvies en NEN 2580 meetrapport voor je huis is bij Enven zo geregeld.

Enven is een onderscheidend adviesbureau en gecertificeerd voor het leveren en registeren van energielabels en verduurzamingsadviezen. In 4 eenvoudige stappen regelen wij jouw energielabel met voortreffelijke service.

Appartement

Aanvragen

Tussenwoning

Aanvragen

Hoek / 2 onder 1 kap

Aanvragen

Vrijstaand

Aanvragen

Hoe kunnen wij je helpen?

In 4 eenvoudige stappen regelen wij jouw energielabel. Snel, eerlijk en met voortreffelijke service.

Stap 1: Aanvraag

Vul het aanvraagformulier in en upload eventuele tekeningen en/of plattegronden van de woning.

bevestiging
Stap 2: Bevestiging

Na ontvangst van je aanvraag gaan wij aan de slag. Je ontvangt hiervan een bevestiging. Mochten we voorafgaand aan het bezoek vragen hebben of informatie missen, zullen we je hierover contacteren.

geregeld

Stap 3: Bezoek op locatie
Voorafgaand aan het bezoek ontvang je van ons een SMS met de exacte aankomsttijd. Afhankelijk van het type woning en de situatie duurt het bezoek ongeveer twee uur.

Stap 4: Ontvangst label
Wij maken na het bezoek het energielabel direct op. U ontvangt het label dan per mail. Dit duurt maximaal twee weken vanaf het bezoek.

Onze diensten

Energielabel aanvragen voor je woning

Bij verkoop of verhuur van uw woning moet u een definitief en geldig energielabel hebben. Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig jouw huis is. Aan de hand van het label wordt duidelijk welke energiebesparende maatregelen mogelijk zijn. De labelklassen lopen van A t/m G. Het energielabel van een object wordt bepaald aan de hand van een grondige evaluatie van de isolatie en de benodigde installaties voor verwarming, koeling, ventilatie en warm water. Deze gegevens worden uitgedrukt als de maximale energiebehoefte in kilowattuur (kWh) per vierkante meter gebruiksoppervlak per jaar en worden gepresenteerd in een overzichtelijk rapport.

Enven gecertificeerd adviesbureau
BENG-berekeningen

Verduurzamingsadvies aanvragen

Een verduurzamingsadvies omvat maatregelen die je kunt uitvoeren om jouw woning te verbeteren. De geadviseerde energiebesparingsmaatregelen zijn uitgebreider en nauwkeuriger dan bij het energielabel. Een verduurzamingsadvies wordt opgesteld door een adviseur van een gecertificeerd verduurzamingsadviesbureau zoals Enven. 

NEN 2580 meetrapport woning

Een NEN 2580-rapport is een rapport dat de oppervlakte van een gebouw of ruimte aangeeft volgens de NEN 2580-norm. Bij dit rapport ontvangt u van ons ook de uitgewerkte plattegronden van het object.  Onze NEN rapporten worden opgesteld na een fysiek bezoek aan het object (Meetstaat A). Wij meten elk object met de Leica BLK2GO laser imaging scanner. Deze scanner verzameld meer dan meer dan 420.000 metingen per seconde in een zogenaamd “point cloud” bestand dat door onze tekenkamer wordt uitgewerkt tot het perfecte meetrapport met plattegrond.

Enven gecertificeerd adviesbureau
Kennisexpert in duurzaamheid
Kundig en snel
Eigen gecertificeerde adviseur
Landelijke dekking
Gegarandeerd kwaliteit
Slimme tools

Starten met het verduurzamen
van je woning?